Zofona > Zofona Seoul > Introductie Nederlands

Introductie Nederlands


Welkom op deze site. Wij zijn Jitze en Christien, ons zoontje heet Yde en ons dochtertje Vibeke. Wij zijn Nederlanders en we wonen en werken in Seoel, Zuid-Korea sinds juli 2002. Hiervoor woonden we in Kazachstan, klik op het archief voor meer informatie.

Waarom hebben wij een website gemaakt? Uiteraard voor vrienden en familie, dit is verreweg de makkelijkste manier om iedereen op de hoogte te houden.

Voor de toevallige bezoeker proberen we ook iets interessants aan te bieden door middel van informatie over Zuid-Korea en Seoel.

Tip: onze verhalen. Ben je nieuwsgierig hoe wij het vol/uithouden in het buitenland? Voeg dan deze pagina toe aan je favorieten, tijdens onze wanhopige pogingen om schrijvers te worden is het tenminste onze bedoeling om jullie af en toe te laten lachen. Er staan trouwens ook verhalen van andere mensen. Mocht je zelf een leuk verhaal hebben waarvan je denkt dat het geschikt is voor deze site, stuur het naar ons. Nieuwe verhalen zijn altijd welkom. Kijk ook op weblog South Korea, als er iets nieuws op de site staat melden we het hier.

Hieronder snapshots van onze webcam!

motion detection______________________real time snapshot


;

  © 2007 - 2024 zofona.com - Privacy Policy & Disclaimer